ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Οι δημοτικοί «άρχοντες» την Άνδρου πήραν πάλι απουσία από τους κοινωνικούς αγώνες. Φαίνεται ότι τα προβλήματα των κατοίκων του νησιού δεν είναι για αυτούς σοβαρός λόγος να εμφανιστούν, να ενημερώσουν, να συμπαρασταθούν, να αγωνιστούν πλάι στους κατοίκους του νησιού. Φαίνεται έχουν άλλα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα θέματα από αυτά που απασχολούν τους κατοίκους.

 

Οι καθημερινές δεκάδες εντολών διακοπής της ηλεκτροδότησης που βγαίνουν από την ΔΕΗ στην Άνδρο δεν τους συγκλονίζουν. Φαίνεται ότι δεν τους λέει τίποτα το θέμα. Αρκέσθηκαν προφανώς στην άχρωμη, άοσμη, και γενικόλογη αναφορά τους πριν από μήνες για το θέμα και εκεί τελείωσε η ενασχόληση τους. Έπραξαν το καθήκον τους.

Οι κάτοικοι, ημιαπασχολούμενοι, μικροεπαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχοι, άνεργοι διαμαρτύρονται στη ΔΕΗ για τις διακοπές της ηλεκτροδότησης στα σπίτια αλλά και στα μικρομάγαζα και μικροεπιχειρήσεις. Ζητούν από τη ΔΕΗ το αυτονόητο:

διακανονισμό της πληρωμής του ρεύματος σε δόσεις, που να μπορούν οι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι, και οι συνταξιούχοι να πληρώσουν

διακανονισμό των λογαριασμών και άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στις επιχειρήσεις και στα σπίτια που ήδη έχει κοπεί το ρεύμα

όχι στο χαράτσι που αυξάνει το λογαριασμό του ρεύματος και δημιουργεί προβλήματα στη συναλλαγή μας με τη ΔΕΗ, ακόμη και με απειλές διακοπής της ηλεκτροδότησης.

Οι κάτοικοι αγωνίζονται για την επιβίωση τους. Γιατί περί επιβίωσης πρόκειται αν σου κόψουν το ρεύμα είτε στο σπίτι είτε στο μαγαζί. Στο αγώνα αυτό είναι ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Είναι όλοι μαζί.

Οι «άρχοντες» μένουν μόνοι τους.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΔΡΟΥ

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

  1. Ο/Η m moustaka λέει:

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ
    Π Λ Η Ρ Ω Ν Ε Ι ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ …ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ………….ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕΧΡΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ……………………

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s