ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το παραμύθι αποκαλύπτεται. Δείτε το ρεπορτάζ του πρώτου κρατικού Γερμανικού καναλιού που παρουσιάζει τα υπερκέρδη που αποκομίζει η Γερμανία εκμεταλλευόμενη την οικονομική κρίση που έχουν δημιουργήσει στην Ελλάδα.

Δείτε Βίντεο

Από το ρεπορτάζ των Γερμανών δημοσιογράφων Στλεφαν Στοάχλικ, Κιμ Όττο και Αντρέα Όρθ, καταρρίπτεται το επιχείρημα ότι οι Γερμανοί πληρώνουν για τα χρέη της Ελλάδας. Αποκαλύπτεται και το παραμύθι που μας πλασάρει η Ελληνική κυβέρνηση και τα κόμματα που την στηρίζουν ότι μας βοηθάνε για τα χρέη μας. Αντιθέτως αποκομίζουν υπέρογκα κέρδη, τους βολεύει η κρίση της οικονομίας της Ελλάδας να συνεχιστεί. Αυξάνουν τα κέρδη των βιομηχανιών τους, κερδίζουν από τα τοκογλυφικά επιτόκια, αυξάνουν τις εξαγωγές τους, και όλα αυτά εις βάρος μας.

Επίσης προσέξτε τα σχόλια του καλεσμένου δημοσιογράφου του Der Spiegel κ. Φέρρυ Μπάτζογλου για το θέμα της Γερμανικής βοήθειας και των επιτοκίων. Για το ύψος των επιτοκίων ειδικά υπογραμμίζει ότι είναι προϊόν διαπραγμάτευσης μεταξύ της Ελληνικής και της Γερμανικής κυβέρνησης.

   

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s