ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ Κ. ΣΗΜΙΤΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Γιουχάρισαν  τον Κώστα Σημίτη σε εκδήλωση λογοτεχνικών βραβείων που θεσμοθέτησε και διοργάνωσε ο Δήμος Άνδρου τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στη Χώρα της Άνδρου. Ήταν καλεσμένος του Δήμου Άνδρου για να απονείμει το πρώτο από τα λογοτεχνικά βραβεία. Αγανάκτηση, γιουχαρίσματα και φραστικές αποδοκιμασίες προκάλεσε η προκλητική παρουσία του σε παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Έκπληξη, αγανάκτηση, γιουχαρίσματα και αποδοκιμασίες προκάλεσε η  παρουσία του Κώστα Σημίτη αλλά και η πρωτοβουλία του Δήμου Άνδρου να τον προσκαλέσει στην εκδήλωση λογοτεχνικών βραβείων «Νίκος Θέμελης» για να απονείμει το πρώτο από τα βραβεία.

Στο προαύλιο της Παναγιάς της Θεοσκέπαστης,  όταν τον κάλεσαν για την απονομή, αρκετοί από τους παρευρισκόμενους δεν κρατήθηκαν και τον γιουχάρισαν. Ανάμεσα στις αποδοκιμασίες με τα γνωστά ουυυυυυυυυ ακούστηκαν και φράσεις όπως «κατέστρεψες τη χώρα», «που είναι ο Τσουκάτος», «έπρεπε να ντρέπεσαι», κ.ά.

Απαντώντας ο Κώστας Σημίτης «στις εκδηλώσεις… που άκουσε», ανέφερε ότι «ήρθε για να τιμήσει το συνεργάτη του Ν. Θέμελη και ότι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για αντιπαραθέσεις».

Μερικοί από τους παριστάμενους σχολίασαν ότι η Άνδρος φέτος δεν αντέχει άλλο σκουπίδι δημιουργώντας τους αντίστοιχους συνειρμούς.

Αποτελεί ντροπή για τον Δήμο Άνδρου να τιμάει με πρόσκλησή του το θλιβερό πρωθυπουργό, που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή. Τον πρωθυπουργό που κατά τη διάρκεια της θητείας του η διαφθορά έφθασε σε πρωτοφανή επίπεδα. Τον πρωθυπουργό των Ιμίων, της απάτης του χρηματιστηρίου, της εγκληματικής συνεργασίας με την Goldman Sachs, του κόμματος των πάρε-δώσε με την Siemens, των αμαρτωλών συμβάσεων δημοσίων έργων και εξοπλιστικών προγραμμάτων, των Ολυμπιακών έργων, των συστημάτων παρακολούθησης C4i …

Πανπαν

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s