ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Το ψέμα λέει ο λαός έχει κοντά ποδάρια. Δείτε βίντεο με τα ψέματα που λένε για να δικαιολογήσουν το βάρβαρο και αντισυνταγματικό κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

lene psemata gia tin ert

Η Ελληνική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι ακόμα ζωντανή με τη δύναμη των εργαζομένων της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΡΤ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ EBU

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΡΑ

 

Λένε ότι το λουκέτο στην ΕΡΤ θα έχει δημοσιονομικό όφελος. ΨΕΜΑ!

Η ΕΡΤ δεν επιβαρύνει ούτε ένα ευρώ τον κρατικό προϋπολογισμό, αντιθέτως προσθέτει στον κρατικό κορβανά. Το 2013 θα πληρώσει για φόρους, για Φ.Π.Α, ασφαλιστικές εισφορές και το χρέος 148 εκατομμύρια ευρώ.

Λένε ότι το χαράτσι της ΕΡΤ είναι πολύ για ένα κανάλι. ΨΕΜΑ!

Τα 4,2 ευρώ το μήνα που πληρώνει το κάθε νοικοκυριό είναι το πιο χαμηλό ανταποδοτικό τέλος στην Ευρώπη. Από αυτά το 1 ευρώ πηγαίνει στο ΛΑΓΗΕ , στην εταιρία που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Πληρώνουμε 50 ευρώ το χρόνο για να έχουμε ειδήσεις, πολιτισμό, αθλητισμό από τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια. Επτά ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν και στο πιο απομακρυσμένο χωριό. Στον ελληνισμό ανά την υφήλιο.

Λένε ότι ο κόσμος δεν πληρώνει τα ιδιωτικά κανάλια. ΨΕΜΑ!

50 ευρώ το μήνα κοστίζει σε κάθε νοικοκυριό η λειτουργία των ιδιωτικών σταθμών. Από το 1989 που εκπέμπουν δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ για τη χρήση των τηλεοπτικών συχνοτήτων, αφήνοντας τρύπα στα δημόσια ταμεία πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Το 2% των ακαθάριστων εσόδων τους που έπρεπε να πληρώνουν μειωνόταν σε 0,1%, χωρίς ούτε καν αυτό να καταβάλουν. Ακόμη και η τρόικα διευκόλυνε τα ιδιωτικά κανάλια να αρχίσουν να πληρώνουν φόρο 20% επί των διαφημίσεων από το 2014!

Πηγή: ΝΕΤ

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

  1. Ο/Η ΜΠΛΗΖΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ λέει:

    Η ΕΡΤ και η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα της ολομέτωπης επίθεσης που έχει αιχμή τους εργαζόμενους στο δημόσιο αλλά αφορά συνολικά την εργατική τάξη και όλο το λαό η ΕΡΤ αξιοποείται από την κυβέρνηση για να προωθήσει στόχους που σχετίζονται με την διαχείριση της κρίσης σε όφελος του κεφαλαίου και την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να σαρώσει παραγωγικές μονάδες στρατηγικής σημασίας όπως η αμυντική βιομηχανία. Καμιά αναμονή και εφησυχασμός από τον λαό να τους τσακίσει ανάπτυξη για το λαό υπάρχει μόνο με λαϊκή εξουσία. Η απόφαση του ΣτΕ είναι ακόμα τετρίπι για παγίδευση των λαικών στρωμάτων αφού στρώνει το έδαφος για την παράδοση της περιουσίας σε ιδιώτες και εγλωβίζει τους εργαζόμενους σε διμηνές συμβάσεις χωρίς εργασιακά δικαιώματα. Η απόρριψη της τροπολογίας του ΚΚΕ για κατάρηση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου ας γίνει αφορμή για συμπεράσματα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s