ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΟΥ ΘΗΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Οι κινητοποιήσεις φέρνουν αποτελέσματα παρότι πολλοί ακόμα δεν το έχουν πιστέψει. Με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών ανακαλείται η απόφαση για το κλείσιμο των Εφοριών στην Πάρο, στη Θήρα και στη Μύκονο. ‘Έτσι οι ΔΟΥ των νησιών αυτών θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Η απόφαση για το κλείσιμο της ΔΟΥ Άνδρου ΔΕΝ ανακαλείται. Συγκεκριμένα θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 18 Μαρτίου.

katalipsi doy parou

Με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών ανακαλείται η απόφαση για το κλείσιμο των Εφοριών στην Πάρο, στη Θήρα και στη Μύκονο.

Είναι μια τεράστια νίκη όλων αυτών που κινητοποιήθηκαν συντονισμένα και μαζικά, έτρεξαν, κουράστηκαν, φώναξαν, κρέμασαν πανό και κόλλησαν αφίσες, ενημέρωσαν, ξεροστάλιασαν με τις ώρες στην κατάληψη και κατάφεραν να κρατήσουν τις ΔΟΥ ανοιχτές και τους υπαλλήλους στα νησιά.

 Είναι μια απάντηση σε όσους έλεγαν το γνωστό «τίποτα δεν γίνεται» ή «η απόφαση δεν αλλάζει».

Η υπαναχώρηση της Κυβέρνησης και του Υπουργού Οικονομικών κρύβεται πίσω από την δικαιολογία ότι η ανάκληση της απόφασης έγινε «με βάση το κριτήριο εσόδων ανά ΔΟΥ, στον κρατικό προϋπολογισμό».

Πρέπει να τονίσουμε ότι οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε νησιά, όπως στην Πάρο, ήταν μαζικές και απέδειξαν ότι τα πάντα είναι δυνατό να ανατραπούν με ΑΓΩΝΑ.

Η παράταση της λειτουργίας της ΔΟΥ Άνδρου μέχρι τις 18 Μαρτίου δίνεται γιατί δεν είναι έτοιμο το ηλεκτρονικό σύστημα TAXIS. Για άλλη μία φόρα η κυβέρνηση επιμένει σε επιπόλαιες αποφάσεις. Πρέπει τώρα να αγωνιστούμε ενωμένοι και με πείσμα για να ανακληθεί η απόφαση για την Άνδρο και τα άλλα τρία νησιά των Κυκλάδων.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Responses to ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΟΥ ΘΗΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

  1. Ο/Η LEONIDAS λέει:

    TOY ANDRIOTH DEN TOY KEGETAI KARFI , KALHTERA NA PSOFISI O GAIDAROS TOY GITONA DEN TON ENDIAFEREI RE PEDI MOY, EXEI ALLA PROBLHMATA !!!! ERE BOYRDOYLA POY GOYSTAROYME ,EIMASTE ANAXIOI ,EIMASTE BOLEPSAKIDES OLOI MAS ,DISTIXOS KRIMA GIA TA NEA PEDIA POY ASPAZONTAI KAI AKOLOYTHOUN KAI AYTH TA IDIA ,FENETE STA KOINA ,STOYS SILLOGOYS ,SE OLA YPARXEI OXDERFISMOS!!!!!!! THAT’S ALL.

Σχολιάστε